Cultuurvisie en Faro

De nieuwe cultuurvisie wordt op 29 maart in de gemeenteraad behandeld. Uit het debat bij de behandeling in de raadscommissie op 15 maart jongstleden blijkt dat het geen hamerstuk is. Men is lovend over de participatieve wijze van totstandkoming, maar men vindt de visie vaag, niet concreet genoeg.

Faro staat in de nieuwe cultuurvisie!

De nieuwe visie en bijbehorende documenten zijn hier te vinden en te downloaden bij het agendapunt. Raadsvergaderingen zijn altijd live te bekijken, dus klik hier op woensdag 29 maart om 20 uur om de vergadering te volgen. Achteraf kan ook nog bekeken worden wat er gezegd is.

Meer over Faro

Voor de uitvoeringsagenda van Faro in Nederland is 2 miljoen euro per jaar voor de komende drie jaar beschikbaar gesteld. De uitvoeringsfase deel II bestaat uit concrete acties. Eind van dit jaar is ondertekening van het verdrag door Nederland gepland. Zou het niet geweldig zijn als gemeente Renkum meedoet in de uitvoering van Faro?

Apeldoorn

Het erfgoedplatform Apeldoorn is een voorbeeld van Faro in de praktijk. En Apeldoorn is een voorbeeld voor ons platform. We zijn blij, dat de voorzitter, Ben Mouw, op 3 april bij ons komt vertellen hoe ze in Apeldoorn het erfgoed netwerk vormgeven.

Plaats een reactie