Opening tentoonstelling Oosterbeekse kunstenaarskolonie herleeft

Betoverende natuur in beeld

Onder grote belangstelling vond in de Oude Kerk te Oosterbeek de officiële opening van de tentoonstelling de verzameling van Pim Kwak plaats. Het is de Stichting CultuRe gelukt met hulp van vele professionals en vrijwilligers een prachtige tentoonstelling in de Concertzaal te organiseren. In de grote zaal met het podium zijn de schilderijen te zien. In de rechterzaal is veel achtergrondinformatie te vinden over Pim Kwak, de verzameling en het ontstaan van het landschap waar de schilders van de Oosterbeekse school door geïnspireerd werden.

De tentoonstelling is vanaf 1 juni tot 27 augustus 2023 te bezichtigen van woensdag tot en met zondag tussen 11.00 en 17.00 uur. De toegangsprijs voor 18 jaar en ouder is € 7,50 tot 18 jaar is de toegang gratis.

Het bestuur van de stichting CultuRe, wethouder Daniëlle van Bentem, burgemeester Agnes Schaap, de heer Florian Hartmann van Eurart bij de openingshandeling door voorzitter Annemiek van der Veen en emeritus hoogleraar moderne Nederlandse literatuur Marita Mathijsen.

Plaats een reactie